ManşetTürkiye

Hayatını kaybeden askerlerin isimleri açıklandı

0

İçişleri Bakanlığı Basın Müşavirliği, PKK’nin bugün Hakkari’nin Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde, sekiz ayrı noktada gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden askerlerin isimlerini ve memleketlerini açıkladı.

Saldırılarda  bir üsteğmen, bir jandarma kıdemli başçavuş, bir piyade astsubay, iki piyade uzman çavuş, üç piyade çavuş, bir piyade uzman onbaşı, altı piyade onbaşı, sekiz piyade er ve bir jandarma er hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden 24 asker Yozgat, Konya, İstanbul (2), Sinop, Çorum, Adana, Ankara, Sakarya, Elazığ (2), Erzurum, Aksaray, Samsun, Artvin, Hatay, Gaziantep, Aydın, İsparta, Bitlis, Ağrı, Kırklareli ve Kahramanmaraş illerinden.

Jandarma üsteğmen Murat Bek (Yozgat)

Jandarma kıdemli başçavuş İbrahim Geçer (Konya)

Piyade astsubay Bilal Özcan (İstanbul)

Piyade uzman çavuşlar: Halil Özdoğru (Sinop), Mustafa Aslan (Çorum)

Piyade çavuşlar: Koray Özel (Adana), Yunus Yılmaz (Ankara), Birol Elmas (Sakarya)

Piyade uzman onbaşı Reşit Eracan (Elazığ)

Piyade onbaşılar: Mesut Kazanç (Erzurum), Yavuz Çoban (Aksaray), Fikret Özer (Samsun), Hüseyin Güldal (Kocaeli), Soner Ateşsaçan (Artvin), Mesut Cengiz (Hatay)

Piyade erler: Fevzi Kazak (Gaziantep), Mehmet Çetin (Aydın),  Süleyman Kalkan (Isparta), Ahmet Tunçer (Bitlis), Mehmet Ağgedik (Elazığ), Ramazan Akın (Ağrı), Ufuk Bozkurt (Kırklareli), İdris Çam (Kahramanmaraş)

Jandarma Er Eyüp Çolakoğlu (İstanbul)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.