YaşamManşet

Türler arası iyilik- güzellik

0

ABD’nin Teksas eyaletinde bir köpeğin, yağmurdan ıslanmış bir yavru kediyi, kendisini takip etmesini sağlayarak yaşadığı eve kadar götürmesini  gösteren video izlenme rekorları kırıyor.

Teksas’da yaşayan Monica Burks, tuvalet ihtiyacı için dışarı çıkan köpeği Hazel’ın geri dönmediğini fark edince dışarı çıktığını; Hazel’in  sahibini görmesine karşın eve dönmektense, onun dikkatini sundurmanın altından gelen belli belirsiz bir miyavlama sesine çekmeye çalıştığını anlatıyor. Burks, bundan sonra olanları videoya çekmiş.

Videoda, Yarı Yorkshire Teriyeri, yarı Chihuahua olan Hazel, yağmur yağmasına rağmen sahibi kediyi fark edene kadar içeri girmemekte ısrar ediyor. Nihayet kediyi içeri doğru yönlendirerek küçük adımlarla eve doğru hareket etmeye başlayan Hazel, yavru kedi peşinden gelmeyi her bıraktığında da arkasına dönüp takip etmesi için onu cesaretlendiriyor.

Eve girmesi için gereken son adımı atamayıp eşikten atlayamayınca ise, Hazel, minik kediyi ağzıyla tutup onu içeri taşıyor.

‘Saf sevgi’

Hazel’ın sahibi Burks, “Saf sevgi denilen böyle bir şey olmalı. O anlarda Hazel’ın annesel içgüdülerinin gün yüzüne çıktığını gördüm” diyor.

Hazel’ı da henüz bebekken annesi ona bakmayı reddedince sahiplendiğini anlatan Burks yavru kediye Sheba ismini verdiğini ve bakması için onu erkek kardeşi Michael Burks’e verdiğini de ekliyor.

More in Yaşam

You may also like

Comments

Comments are closed.