ManşetTürkiyeUncategorized

Saadet Partisi İstanbul seçimlerinde ‘Gökçınar’la devam’ dedi

0

Karamollaoğlu twitter’den yazdı: Geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini gözönünde bulundurarak, 23 Haziran seçimlerine Gökçınar ile devam edeceğiz

Saadet Partisi (SP) 23 Haziran’da tekrarlanacak İstanbul seçimine kendi adayıyla katılmaya karar verdi. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu Twitter adresinden şöyle yazdı“İlgili kurullarımızla yaptığımız geniş istişareler, kamuoyu eğilimleri ve ülke gerçeklerini göz önünde bulundurarak 23 Haziran 2019 seçimlerine Saadet Partisi olarak Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Necdet Gökçınar ile devam etmeye karar vermiş bulunmaktayız.”

“Artık bu seçimde İstanbul 16 milyon değil 82 milyondur. İstanbul Türkiye’nin kalbidir ve İstanbul’un yorulması Türkiye’nin yorulması demektir” diyen SP lideri, alınan bu kararın Türkiye’nin önünü açmaya yönelik olduğunu belirtti. Karamollaoğlu, yürütülecek seçim kampanyalarında başta adaylar ve siyasi partiler olmak üzere bütün vatandaşları üslup ve davranış olarak her zamankinden daha fazla hassas olmaya davet etti.

SP, kararın ‘geniş bir istişare’den sonra verileceğini duyurmuştu. Partinin İstanbul adayı Necdet Gökçınar 31 Mart yerel seçimlerinde 103 bin 300 oy aldı.

‘Çekilmeye hazırım’ demişti

  YSK’nin İstanbul seçimlerini iptali ve Ekrem İmamoğlu’nun mazbatasına geri alması üzerine, geçtiğimiz haftalarda bir açıklama yapan Gökçınar, 23 Haziran’da yenilecek seçimlere girmeyebileceğine söylemiş; “Ben hazırım, partimin kararını bekliyorum’ demişti.

Geçtiğimiz hafta da Gökçınar’ın Borsa İstanbul’da çalışan oğlu işten çıkarıldı. Saadet Partisi’nden yapılan açıklamada, Gökçınar’ın oğlunun 24 Nisan’da askerlik görevinden döndükten sonra Borsa İstanbul’daki işine son verildiği belirtilirken “kararın siyasi olduğu aşikardır” denildi.

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.