DünyaManşet

ve işte! #occupyembassyofturkeyinBelgium

0

Gezi Parkı Direnişi 10. gününde. Bu hareket “Gezi’deki 3 ağacı seven 5 insan” hareketi diyenler. Lütfen bu haberimize dikkat kesilin.

İstanbul Gezi Parkı, Ankara Kuğulu Park, (benim de dün nail olduğum) Mersin Barış Meydanı Parkı’ndan sonra çeper daha da genişliyor mu ne!

haberi paylaşmak için tklynz / click for to share

Belçikalı Gezi Parkı Direnişçileri, Türkiye Büyükelçiliği önünde 30 dakika önce kamp kurdu. Yani bildiğiniz  #occupyembassyofturkeyinBelgium

RTE, ne duruyorsun abi! Toma gönder, Polis gönder, Gaz gönder, Tazyik tazyik su gönder. Adımız kötüye çıkacak bak, yazıktır, ayıptır!

* * *

Ha, unutmadan!

Biz – şükürler olsun ki- müsvedde medyasına dahil olmadığımızdan bu haberi nerden öğrendiğimizi de, (gizli kalması gerekmiyorsa) kaynağımızı da siz okurlarımızla paylaşmak durumundayız.

Haberi Belçika’ya gelin giden canımız ciğerimiz Esra’mız Özkan’ımızdan öğrendik. Esracııım, gaz, su ve şiddete karşı nasıl direnilir, bu konuda eksiğimiz var diyorsan biz burda şerbetlendik güzelim, bi telefonuna bakar. Eniştemiz Pieter’e da hürmetler. Bi beni Brüksel Lahana’sı yemeye çağırmadınız ya, alacağınız olsun!

#direnedirenekazanacagiz

 

Haber: Alper Tolga Akkuş

(Yeşil Gazete / Türkiye)

More in Dünya

You may also like

Comments

Comments are closed.