İklim KriziManşet

COP21 Paris bülteni, “İklim Postası”nın başlangıç sayısı yayımlandı

0

Paris İklim Zirvesi COP21 bugün (30 Kasım 2015 Pazartesi) itibarı ile başladı. COP21’deki tüm gelişmeleri Yeşil Gazete‘nin yanısıra iki günde bir basılı olarak yayımlanacak İklim Postası bülteninden de takip etmek mümkün. Paris İklim Zirvesi gelişmeleri, basılı bültenin yanısıra iklimpostasi.org/ adresinden de sürekli güncellenecek. İklim Postası’nın sıfırıncı başlangıç sayısı bugün yayımlandı.

57

İklim Postası, TEMA Vakfı, WWF-Türkiye, İstanbul Politikalar Merkezi, MURCIR (Marmara University Research Center for International Relations, Ekoloji Kolektifi, IKV (İktisadi Kalkınma Vakfı), KADOS, EuroSolar ve başka bir kaç adet daha UNFCCC’ye akredite olmuş sivil toplum ve düşünce kuruluşunun aralarında olduğu bir “Sivil Toplum ve Düşünce Kuruluşları Kolektifi” tarafından çıkartılıyor.

İklim Postası Başlangıç Sayısı

58Bültenin hazırlanma aşamasında bu kurumların Paris’teki temsilcileri içerik üretme işini, Türkiye’deki temsilcileri de bu içeriği kendi kanalları ile yaygınlaştırma işini yapacaklar.

Paris COP21 boyunca iki günde bir basılı halde yayınlanacak,  iklimpostasi.org/ üzerinden sürekli güncellenecek İklim Postası bülteninin 30 Kasım sayısına İklim Postasi sayı 0 linkinden ulaşabilirsiniz.

İklim Postası’ndan ve COP 21’den tüm haber ve gelişmeleri Yeşil Gazete’den takip edebilirsiniz.

 

(Yeşil Gazete)

 

More in İklim Krizi

You may also like

Comments

Comments are closed.