ManşetTürkiye

Ahmet Şık: Bu mafya iktidarı hak ettiği sonu bulacak, Alaturka führer de, partisi de kaçınılmaz olanı yaşayacak!

0

“PKK ve FETÖ propogandası yaptığı” iddiasıyla 30 Aralık 2016’da tutuklanan Cumhuriyet gazetesi muhabiri Ahmet Şık, tüm sanıklar hakkında beraat kararıyla sonuçlanan Oda TV davasında savunma yaptı.

Gazeteci Ahmet Şık, beraat kararı sonrası mahkeme salonunda “Ahmet çıkacak yine yazacak” sloganlarının atılmasının ardından “Bu karar Cumhuriyet iddianamesini yazan ve kabul eden savcılara ve hakimlere ders olsun. Biz çocuklarımızın düşlerini gerçek kılacağımız bir hayatı çıkaracağız. Bu mafya iktidarı, bu kötülüğün organize olmuş hali hak ettiği sonu bulacak. Kaçınılmaz olanı yaşayacak. Alaturka führeri de yaşayacak, tüm partisi de yaşayacak. Hepsi aynı çöplüğe gidecekler. Cemaat siyasetin hangi çöplüğündeyse AKP iktidarı da oraya gidecek. İyi ki varsınız.” dedi.

Şık, Oda TV davasındaki savunmasında da “Girişteki Adalet (Themis) heykelinin terazisinde, bir tarafta adalet, şeref diğer tarafta adaletsizlik ve şerefsizlik var. Ve maalesef bu yargı mensupları için bu terazinin kefesindeki kötülük şu an daha ağır basıyor” ifadelerini kullandı.

Şık, Oda TV davası kapsamında Nedim Şener, Soner Yalçın, Yalçın Küçük ve Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı’nın da aralarında bulunduğu 13 kişi ile birlikte yargılanıyordu.

(Yeşil Gazete)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.