Spor

BJK 110 yaşında

0

Beşiktaş Kulübü, 110. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kulüp başkanı Fikret Orman, binlerce siyah-beyazlı taraftarla Beşiktaş Demokrasi Meydanı’ndan BJK İnönü Stadı’na yürüdü.

Beşiktaş Demokrasi Meydanı’nda toplanan ve marşlar eşliğinde kutlamalar yapan siyah-beyazlı taraftarlara, başkan Orman ile siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulu üyeleri akşam saatlerinde katıldı. Coşkuyla karşılanan Orman, Beşiktaş Koleji Bando Takımı’nın start verdiği yürüyüşte BJK İnönü Stadı’na taraftarlarla geldi.

Yürüyüş sırasında uzun bir kortej oluşurken, taraftarların kendisine gösterdiği sevgiden dolayı Fikret Orman’ın yürümekte zorlandığı gözlendi.

Yürüyüş boyunca Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve eski Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören aleyhine tezahüratlarda bulunan siyah-beyazlı taraftarlar, ”Yeter Yıldırım Demirören” ve başkan Orman’a yönelik ”Demirören’e hesap sorsana” diye bağırdı.

İnönü Stadı’ndaki kutlamada ise konuşma yapan Orman, şunları söyledi:

“Beşiktaş, Türkiye’nin en büyük ve öncü kulübüdür. Her şeyin ilkini yapmak Beşiktaş’a görev oldu. Bu görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu zor şartlar altında elini taşın altına koymaktan çekinmeyen yönetim kurulu üyelerime de sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Siyah-Beyaz renklere gönül veren siz değerli taraftarlarımız oldukça nice 110 yıllar kutlamaya devam edeceğiz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’ya da bizleri bu mutlu ve özel günümüzde yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum.”

(Eurosport)

 

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.