Spor

Uşak Sportif tarihe geçti

0

usak600_F7Y6WUşak Sportif’in Le Mans ile karşı karşıya geldiği FIBA EuroChallenge Kupası maçı inanılmaz bir periyoda sahne oldu. Devreyi 45-35 önde kapayan Uşak , 3. periyodda hiç basket atamayınca maçı kaybetti.

FIBA EuroChallenge Kupası J Grubu’nda Muratbey Uşak Sportif’in Le Mans’a konuk olduğu maç akıllara zarar bir periyoda sahne oldu! 3. periyodda tek bir sayı dahi atamayan Uşak, rakibine 84-63 yenildi!

Le Mans kentinde yapılan maçın ilk periyodunu 19-16 üstün bitiren Muratbey Uşak Sportif, soyunma odasına da 45-35 önde girdi.

Ancak maçın 3. periyodu, basketbolda eşine az rastlanır bir şekilde geçti. Maçın ikinci yarısında toparlanan evsahibi takım tek bir basket şansı dahi tanımadı. Bu periyodda Fransızlar, Uşak’a 29-0’lık bir üstünlük sağladı. 2. periyodun sonu ve 4. periyodun başıyla birlikte Le Mans, 35-0’lık bir seri yakalamayı başardı!

3. periyod sonunda 64-45 öne geçen Le Mans, karşılaşmayı de 84-63 kazandı.

Le Mans’ta Ignerski 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Muratbey Uşak Sportif’te Buckner’in 18, Warren’in 12 sayısı galibiyet için yetmedi.

Grupta bir galibiyet ve 2 mağlubiyeti bulunan Muratbey Uşak Sportif, 4. maçında 10 Şubat Salı günü JSF Nanterre’yi konuk edecek.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.