Spor

Şampiyonlar Ligi’nde gruplarda son maçlar

0

Şampiyonlar Ligi’nde E Grubu’nun kaderini belirleyecek maçta Chelsea sahasında Valencia’yı konuk ediyor. İngiliz ekibi Devler Ligi’ndeki ilk mağlubiyetini son maçta Leverkusen deplasmanında almıştı. Karşılaşma 0-0 biterse ikili averajda daha iyi durumda olan Chelsea ikinci tura çıkacak.

Chelsea’nın Portekizli hocası Villaş Boaş, taktiklerini değiştirmeyeceklerini söyledi:

“Son maçta çok gol attılar. Bu yüzden işimiz daha da zorlaşacak. Maçta üstünlüğümüzü rakibe hemen kabul ettirmeliyiz. Daha önce nasıl oynadıysak yine aynısını oynamalıyız. Stratejemizi değiştirmeyeceğiz. Çünkü çok önemli bir maç oynayacağız”

İspanyol ekibi Valencia ise gruptaki ilk 3 haftada galibiyet alamamıştı ancak daha sonra oynadığı iki maçı da kazanarak iddialı duruma geldi. Karşılaşmanın skoru 1- bitmesi halinde genel averajda daha iyi olan Valencia tur atlıyor.

Bu grupta lider olarak ilk 16’ya kalmayı garantileyen Bayer Leverkusen ise Genk ile mücadele edecek.

F Grubu’nda ise liderliği garantiliyen Arsenal, Atina’da Olimpiakos’a konuk olacak. Gruptan az da olsa çıkma şansı olan Dortmund ise Marsilya’yı ağırlıyacak.

G Grubu’nda Apoel’in bir üst türa yükselmesinin ardından ikinci bilet için Porto ile Zenit kapışacak. Apoel ise Shakhtar ile oynuyor.

H Grubu’nda da ise lider Barcelona evinde BATE Borisov’u ağırlarken ikinci Milan, Viktor Pelezen ile oynayacak.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.