Spor

Galatasaray’ın Trabzonsporlu futbolcu sevdasına Burak Yılmaz da eklendi

0

Burak Yılmaz da artık Galatasaray forması giyecek. Başarılı futbolcunun sarı kırmızılı ekip ile görüşmeler yaptığı bilgisi bir süredir spor camiasında konuşulmakta idi. Önceki gece ise beklenen açıklama geldi.  Yılmaz’ın  sözleşmesindeki ‘5 milyon Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan yüzde 25 pay getiren kulübe gidebilir’ maddesine dayanarak Galatasaray 5 milyon euro karşılığında renklerine bağladı. Bir önceki sezon ligi şampiyon bitirmesine rağmen  TFF’nin mahkeme kararlarına bile itibar etmemesi nedeni ile hala şampiyonluk kupasını alamayan Trabzonspor’dan Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam’ı renklerine bağlayan Galatasaray bu transfer ile bir başka bordo mavili futbolcuyu da transfer etmiş oldu.

Burak Yılmaz’ın Galatasaray’a gelmesi ile tecrübeli yıldız 4 büyük futbol kulübünde de forma şansı bulan az sayıda futbolcudan birisi durumuna geldi. Bilindiği gibi Burak Yılmaz daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe kulüplerinde de ter dökmüştü.

Yapılan son transfer ile forvet mevkinde Johan Elmander, Milan Baros, Umut Bulut ve Burak Yılmaz gibi yıldızlara sahip olan sarı kırmızılı kulüpte santrafor mevkinde yaşanacak forma savaşını kimin kazanacağı ise merak konusu

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.