GündemKoronavirüs SalgınıManşetSpor

Fatih Terim’in koronavirüs testi pozitif çıktı

0

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı. Terim yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere.”

Bugün Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak‘ın koronavirüs testlerinin pozitif çıkmasının ardından, Terim’e de ikinci kez test yapıldı. Akşam saatlerinde Twitter hesabından açıklama yapan 66 yaşındaki teknik adam, testinin pozitif çıktığını ve hastanede tedavi altına alındığını belirtti.

Merve Terim: Sizin Allah belanızı versin!

Fatih Terim’in kızı Merve Terim Çetin ise Terim’in paylaşımının ardından, Twitter hesabından, “Sizin Allah belanızı versin! Hepiniz Allahınızdan bulun!” diye yazdı.

Terim’in diğer kızı Buse Terim ise, “Çok şey söylemek istiyorum ama kelimeleri seçemiyorum.. Nefesim daralıyor ve hayatımın en kötü saniyelerini yaşıyorum. Yaşadığım korku tarifsiz, yanında olamamanın verdiği acı daha tarifsiz” ifadelerini kullandı.

‘Erteleseniz bu bela virüsten korunacağız’ demişti

Terim, Süper Lig’de oynadıkları Beşiktaş derbisinin ardından liglerin ertelenmemesine tepki göstermiş, “Bizim canımız, ailemiz yok mu. Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz” demişti. Terim, maç sonu açıklamalarında şu ifadeleri kullanmıştı:

Bizi bilgilendirmiyorlar, neden oynadığımıza dair. Korumaksa, 850 kişi görevli var burada. Diğerleriyle beraber 1000 kişi var. Bizim gibi takım sporlarında eğer erteleseniz bu bela virüsten korunacağız. Birimizde çıksa…

Şu top toplayıcı çocukların eldiven giymesi bir şey anlam ifade etmiyor. Bizim ailemiz, canımız yok mu? İşin aktörü oyuncular, hocalar, hakemler. Bunlar olmazsa futbol oynamaz. Seyirci de var. Onlar da olmazsa hiç olmaz. Bunların hiçbirine sorulmuyor.

Canımızı dışarıda mı bulduk. Eşimiz, dostumuz, çocuğumuz var. Buna üzülüyorum ben. Her taraf, her toplantı iptal. Evlerden devam. İyi de, derbiler böyle oynanmamalı. Hatta hiçbir maç böyle oynanmamalı.”

Beşiktaş yönetimi, test için hastaneye başvurdu

Galatasaray Beşiktaş

More in Gündem

You may also like

Comments

Comments are closed.