SporKoronavirüs SalgınıManşetSağlık

Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray ve Trabzonspor’da koronavirüs vakası

0

Futbol kulüplerinde görülen yeni tip koronavirüs vaka sayısı artıyor. Fenerbahçe Spor Kulübünün ardından bugün Trabzonspor ve Galatasaraylı futbolcularda koronavirüs tespit edildi.

Galatasaray Kulübü Covid-19 testi sonrası iki futbolcunun testinin pozitif çıktığını duyurdu. Kulüpten yapılan duyuruda, “Tatil dönüşü yapılan Covid-19 PCR testleri sonrası, iki oyuncumuzun sonuçlarının pozitif olduğu tespit edilmiştir” denildi.

Futbolcuların durumunun iyi olduğu belirtilen açıklamada “Klinik şikayeti olmayan oyuncularımız için izolasyon ve tedavi sürecine başlanmıştır. Konu ile ilgili yeni bir gelişme oldukça kamuoyu bilgilendirilmeye devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor’da bir kişi pozitif çıktı

Galatasaray’ın ardından bir açıklama da Trabzonspor’dan geldi. Futbolcunun ismini açıklamayan kulüp, yaptığı açıklamada şu bilgileri paylaştı:

Trabzon’da bulunan Futbol A takımımızdaki bir oyuncumuzun, Covid-19 belirtileri hissetmesi nedeniyle yaptırdığı PCR testi pozitif çıkmıştır. Genel sağlık durumu iyi olan futbolcumuz ev izolasyonuna alınmış ve tedavisine başlanmıştır.

Fenerbahçe’de iki vaka

Dün akşam da Fenerbahçe Spor Kulübü bir futbolcu ve tesis çalışanında koronavirüsün tespit edildiğini duyurmuştu. Yapılan açıklamada “Kulübümüz tarafından Samandıra Can Bartu Tesislerimizde 13 Ağustos günü tüm futbolcu, teknik ekip ve çalışanlarımıza Covid-19 tanı testi yapılmıştır.  Profesyonel futbol takımımız oyuncularından birinin ve teknik ekipten bir çalışanımızın sonuçlarının pozitif olduğu test sonuçları ile tespit edilmiştir” ifadeleri kullanılmıştı. 

Spor kulüpleri tarafından yapılan açıklamalar ardından birçok farklı spor kulübü geçmiş olsun mesajlarını iletti.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.