Spor

Barselona, Bilbao’ya takıldı!

0

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Ajax’a yenilen Barcelona’nın yüzü La Liga’da da gülmedi. Messi’nin sakatlığından dolayı oynamadığı Athletic Bilbao deplasmanına konuk olan Katalan ekibi sahadan 1-0 mağlup ayrılarak ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Lige çok iyi başlayan ve 13 maç üst üste galip gelen Katalanlar , Messi’siz çıktığı son iki maçında üst üste 2. yenilgisini aldı.  En son üst üste iki yenilgi aldığı Mart ayından bu yana yaklaşık 9 aydan beri üst üste 2 maç kaybetmeyen Barselona, aldığı bu mağlubiyet sonrası La Liga’daki namağlup ünvanını kaybetmiş oldu.

Yeni San Mames’de Namağlup!

http://www.youtube.com/watch?v=-V6pdGf4ANE

Son oynadığı 71 maçta sadece ikinci kez yenik duruma düşen Barselona, bu puan kaybı sonrasında takipçileri Atletico Madrid ile aynı puanda kalırken, Real Madrid’le puan farkı ise 3’e indi.

Barselona karşısında etkileyici bir performans sergileyen Athletic Bilbao ise bu sezonki çıkışını devam ettiriyor.  Maç boyunca Barselona kalesinde pozisyonlar bulan Bilbao, Katalanların pas oyununu bozmayı başardı. Genç yıldızı Iker Munian’ın golüyle ikinci yarıda skor üstünlüğünü ele aldı ve maç sonuna kadar devam ettirdi.

Bu sezon maçlarını Yeni San Mames’da oynayan Athletic Bilboa 7 maçlık yenilmezlik serisini Barselona karşısında da sürdürmeyi başardı.

 

(Eurosport)

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.