Uncategorized

20 Ocak 2014

0

Roboski’ye sabah baskını

Irak sınırına tel örgü çekilmesini protesto eden Roboskili (Uludere) köylülere sabah baskını yapıldı. Gülyazı ve Ortasu köylerini çeviren jandarma, saat 04.00’te evlere girerek arama yaptı. Katliamdan kurtulan Servet Encü’nün de olduğu yedi köylüyü gözaltına aldı.

Adli Tıp: “Korkmaz’ın darpla yaralanması ile ölümü arasında illiyet var.”

Radikal gazetesi muhabiri İsmail Saymaz’ın haberine göre Eskişehir’de Ali İsmail Korkmaz’ın ölümüne ilişkin Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, dayakla ölüm arasında illiyet bağı olduğu tespit edildi. Raporda, boyun ve yüzdeki kemik kırıklarının beyin kanamasına ve ölüme yol açtığı belirtildi.

Çelik: “Durdurulan TIR’lar haddini bilmezliktir”

AKP sözcüsü Hüseyin Çelik Suriye’ye yardım kisvesi altında mühimmat taşıdığı iddia edilen TIR’larla ilgili “Durdurulan TIR’lar haddini bilmezliktir. TIR’daki malzemenin ne olduğu hiç kimseyi ilgilendirmez. MİT yasası belli, kimse kafasına göre arama yapamaz. Yanlış yapan savcı hesap verir” dedi.

Suriye sınırında mazot kaçakçılığı için döşenen boru imha edildi

Genelkurmay Başkanlığı, Suriye sınırında birinci derece askeri yasak bölgede mazot kaçakçılığı için boru hattı döşendiğini açıkladı. 600 metrelik boru hattı imha edilirken olayın failleri bilinmediğinden Altınözü Savcılığı ve Hatay İl Jandarma Komutanlığı’na gelişmelerle ilgili bilgi verildi.

Aziz Yıldırım Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’ye teşekkür etti

Yıldırım’ın Fenerbahçe resmi sitesinden yayınlanan teşekkür mesajı: “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ’nin, gerek kulübümüz, gerekse şahsımla ilgili yapmış oldukları sorumlu ve saygın devlet adamlığı içeren değerli açıklamalarından dolayı, kendilerine minnet ve şükranlarımı sunarım.”

You may also like

Comments

Comments are closed.