Twitter Soylu’nun Boğaziçi paylaşımına ‘nefret söylemi’ uyarısı ekledi

Süleyman Soylu'nun Boğaziçi öğrencileri hakkında 'LGBT sapkınları' ifadesini kullandığı paylaşım 'Bu Tweet, nefret söylemi hakkındaki Twitter Kuralları'nı ihlal etti' uyarısıyla görüntüleniyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Boğaziçi Üniversitesi‘nde rektör olarak atanan Melih Bulu‘ya yönelik protestolar kapsamıda hazırlanan bir sergide Kâbe fotoğrafının kullanılmasının ardından Twitter hesabından  yaptığı LGBTİ+’ları hedef aldığı paylaşımına Türkiye’de de kısıtlama geldi.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR