Spor

Şikenin gölgesi basketbola da mı düştü?

0

Futboldan sonra basketbol maçlarında da şike yapıldığı iddia ediliyor. Buna göre Fenerbahçe Ülker ile Galatasaray Cafe Crown arasında oynanan ve sarı-lacivertlilerin şampiyonluğuyla noktalanan final serisinde hakeme telkinde bulunuldu.

Fenerbahçeli yöneticilerin, final serisinde maçın hakemlerini arayarak telkinde bulunduklarının, futbolda şike soruşturması kapsamında yapılan teknik takibe takıldığının vurgulandığı haberde, sarı-lacivertli kulübün futbol şube sorumlusu Semih Özsoy’un hakem Recep Ankaralı’yı yönlendirdirmeye çalıştığı ifade edildi.

Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, teknik takibe takılan konuşmalarda Ankaralı, kararlarında adil olmak için elinden geleni yapacağını ve bu konuda diğer hakemleri uyaracağını söyledi.

Fenerbahçe-Galatasaray final serisinin son maçında hakeme telkinde bulunulduğu ve bunun tespit edildiğinin vurgulandığı haberde, sarı-lacivertli yönetici Semih Özsoy ve maçın hakemleri Recep Ankaralı, Erşan Kartal ve Alper Özgök’ün ifadelerine başvurulacağı belirtildi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.