ManşetSpor

Euroleague’de 3.hafta

0

 

THY Basketbol Avrupa liginde dolu dizgin devam eden ülke takımlarımız toplamda 6 maçın 5’ini kazanarak %83 galibiyet yüzdesi ile en başarılı ülkelerin arasında yer alıyor. Takımlarımızı 3. Hafta maçlarında zorlu rakipler bekliyor..

Namağlupler  Zirve İçin Kapışıyor!

Eurolegue  A Grubunda yer alan Fenerbahçe Ülker Obradoviç yönetiminde çıktığı tüm maçları kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Son Euroleague maçında ise Barselona’yı deviren Fenerbahçe’nin bu hafta  kendi sahasında güçlü Cska Moskova’yi ağırlayacak. İki Namağlup takımın karşılaşmasında galip gelen taraf A grubunun zirvesinde yer alacak.

Ülker Sport Arena’da 31 Ekim Perşembe günü saat 21:45 karşı karşıya gelecekler. Maç NtvSmartSpor’da yayınlanacak.

Cimbom İspanya Deplasmanında..

Eurolegue C grubunda yer alan Türkiye ligi Şampiyonu Galatasaray Liv Hospital İspanya deplasmanında Unicaja Malaga ile karşılaşacak. Geçen hafta Son iyi yılın Euroleague şampiyonu Olimpiyakos’a yenilen Galatasaray, İspanya’dan galibiyetle dönerek zirve mücadelesini devam ettirme çabasında. Temsilcimizde tek sorun sakat oyuncuların fazlalılığı, Olimpiyakos maçında sakatlanan Jawai’nin yanına sıra Markosvili, Ender Aslan, Cenk Akyol, Furkan Aldemir kadroda yer alamayacak. Teknik heyeti sevindiren gelişme ise hafta içi transferi gerçekleşen Pops Mensah-Bonsu’ nun Unicaja Malaga karşısında forma giyecek olması.

Galatasaray Liv Hospital, Unicaja Malaga maçı 31 Ekim Perşembe günü saat 21:00’da  oynanacak maç NTVSpor’da yayınlanacak..

 

Namağlup Efes’in Zirve İnadı

 

Bu yıl yeni bir yapılanma içine giren ve Türkiye liginde istediği sonuçları alamayan Anadolu Efes iki galibiyet ile moral bulduğu Euroleague’de yoluna kayıpsız devam etmek istiyor.

 

Almanya deplasmanında Bamberg ile karşılacak olan Anadolu Efes’te moraller yerinde. Geçen sezon Top-16’da Alman temsilcisi Bamberg ile 2 maç yapan temsilcimiz 2 maçtan da galip ayrılmıştı.

 

Anadolu Efes B Grubu ilk tur üçüncü hafta karşılaşmasında 1 Kasım 2013, Cuma günü Almanya’nın Brose Baskets takımı ile deplasmanda karşılaşıyor. Stechert Arena’da oynanacak olan karşılaşma TSİ 21.00’de başlayacak ve NTVSpor Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

 

 

 

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.