ManşetTürkiye

Sedat Peker, Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmesi kaydını yayımladı

0

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu‘nun pazartesi akşamı katıldığı televizyon programında “tanırım, arkadaşım” dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla 10 dakika süren telefon görüşmesi kaydını yayımladı.

Peker, daha önce Soylu’ya, “Reşat Hacıfazlıoğlu’yla ile HTS kayıtlarını neden çıkarmıyorsun? Seninle konuştuktan sonra neden peki beni arıyordu?” ifadelerini kullanmıştı.

Konuşmanın detayları

Sedat Peker, “Bir Gram Namusun Varsa İstifa Edersin!” başlığıyla yayımladığı videoda Reşat Hacıfazlıoğlu’na, Soylu’nun kendisine pislik dediğini hatırlatıyor. Bu açıklamaya kendisinin de şaşırdığını söyleyen Hacıfazlıoğlu, Soylu’nun bu lafı ağzından kaçırdığını ve kendisini çok sıkıştırmış olabileceklerini kaydediyor.

Peker, İçişleri Bakanı Soylu hakkında, “Babasını 29-30 yıldır tanıyorum. Biz ona güvendik, onun düşmanlarını diskalifiye ettik. Damat bey konusunda biz ona güvendik. Bize dostluk yaptı, biz de ona dostluk yaptık. 20 küsür senedir emeğimiz var. O bizim dönüş biletimizdi abi ya. Berat beyle ilgili dur dedi durduk. Yayınla dedi yayınladık. Ona dalarsam hakkını helal et” ifadelerini kullanıyor.

 

Reşat Hacıfazlıoğlu da “Onu sıkıştırmış olabilirler. Yukarıdakinin baskısıyla, seninle onun, aranızı açma maksadıyla mı oldu. Ben öyle düşünüyorum. Biz bu Ağar’a karşı altı ay nöbet tuttuk şu ilde ya. (Soylu) Bana yalvarıyordu bana böyle (Sedat Peker’i) ara ara diye. (Soylu’nun) akrabaları bile sana hak veriyor. Ama zaman değiştiriyor mu adamı. Valla ben de şaşırdım” şeklinde cevap veriyor.

‘Akşam altıda sana bir hediyem var’

Sedat Peker, dün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımda Süleyman Soylu’ya seslenerek, şunları söylemişti:

süslü süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var. Dediğim gibi, etlerini parça parça koparacağım (mecazi anlamda).”

Reşat Fazlıoğlu kimdir?

Sedat Peker’in akrabası olduğunu söylediği Reşat Hacıfazlıoğlu, Gaziosmanpaşa’da Gopark isimli alışveriş merkezinin sahibi. Tele 1, Reşat Fazlıoğlu’nun yeğenlerinin Süleyman Soylu ile fotoğraflarını gündeme getirmişti.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.