Spor

Rondo’dan 20 asist

0

Celtics’te Paul Pierce ile Ray Allen’ın toplam 70 sayıya ulaştığı maçta, Rondo da bir rekora imza atarak 20 asist yaptı ve Celtics, Knicks karşısında 3’üncü maçı da kazandı.

New York Knicks, Madison Square Garden’da 19 bin 763 taraftarı önünde Boston Celtics’i konuk etti. 2 saat 25 dakika süren maçta Celtics’in ağır silahları ev sahibine hiç şans tanımadı. Celtics, 113-96 ile play-off serisindeki 3’üncü maçı da kazanarak bir üst tura çıkmaya çok yaklaştı.

Paul Pierce 38 sayıyla en skorer isim olurken, Ray Allen da 32 sayıyla yıldızlaştı. Celtics’te öyle bir isim vardı ki kaydettiği 15 sayıyla değil ama yaptığı 20 asistle geceye damga vurdu. Rondo, 20 asist vererek Celtics’in play-off asist rekorunu kırmayı başardı. Rondo aynı zamanda 11 de ribaund aldı. Rondo 15 sayı, 20 asist ve 11 ribaundla Celtics’te triple-doubla’a imza atan isimdi.

Serinin dördüncü maçı pazar günü oynanacak ve bu maçı da Celtics kazanırsa play-off serisinde bir üst tura çıkacak.

Knicks’te Carmelo Anthony 16’da 4 ile oynarken maçı 15 sayı 11 ribaundla tamamladı.

Dizindeki sakatlık sebebiyle kenarda kalan Chauncey Billups’ın yokluğunda Amare Stoudemire da sırtındaki spazmlarla çıktığı maçta 7 sayıda kaldı. Knicks’te Mason 17, Douglas 15, Jeffries de 12 sayıyla maçı tamamladı

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.