Mark Cavendish’ten ikileme

İtalya Bisiklet Turu’nun altıncı etabını Omega Pharma-Quick Step’in Britanyalı sprinteri Mark Cavendish kazandı.

İki yıl önce bugün İtalya Bisiklet Turu’nun üçüncü etabı koşulurken yaşamını yitiren Wouter Weylandt’ı anma gününde Mark Cavendish zafere ulaşan oldu.

Mola di Bari ile Margherita di Saviola arasında koşulan 169 kilometrelik etabı sprint finişiyle kazanan Omega Pharma – Quick Step’in Britanyalı bisikletçisiMark Cavendish, 2013 İtalya Bisiklet Turu’ndaki ikinci etap galibiyetini elde etti.

Mark Cavendish, İtalya Bisiklet Turu’nun açılış etabında da zafere ulaşmıştı.

Cannondale’den Elia Viviani ikinci sırayı alırken Matthew Goss da podyumu tamamladı.

Katusha’nın İtalyan bisikletçisi Luca Paolini, genel klasmandaki liderliğini korudu.

İtalya Bisiklet Turu’nun yedinci etabı yarın Sal Salvo – Pescara arasında koşulacak.

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aşırı hava olayları spor organizasyonlarını ve sporcuları da etkiliyor

Aşırı hava olayları sporcuların sağlığını tehdit ediyor. Aynı zamanda birçok stadyumun deniz seviyesinin yükselmesiyle su baskınlarına maruz kalacağı tahmin ediliyor.

Olimpiyatlarda yeni kombin eski hikâye

Olimpiyat demek etkinlik demek, pr, event, moda, medya, pazar, hayranlar, fanatizm, logolar, sporcu vücutları demek. Olimpiyat demek dünyanın her yerinden milyonlarca seyirci, yani tüketici adayı demek. Dünyanın en büyük endüstrilerinden moda endüstrisinin son yıllarda sporla daha da yakınlaştığı düşünülürse olimpiyatlarda modadan daha fazla bahsediyor olmamız şaşırtıcı değil.

Resiflerin üstüne inşa edilen kuleden büyük ölçekli inşaat projelerine: Tahiti’nin olimpik sörf krizi

Tahitili Teahupo'o yerli halkı, çevrelerine ve yaşam tarzlarına zarar...

2024 Olimpiyatları: Seine Nehri’nde ‘kirlilik’ nedeniyle ikinci antrenman iptali

Birleşik kanalizasyon sistemi nedeniyle aşırı yağışlarda Seinne Nehri'ne kanalizasyon atığı karışan Paris'teki Olimpiyat Oyunları'nda ikinci kez triatlon sporcularının antrenmanı iptal edildi.

[İklim Masası] Sözde ‘yeşil’ Paris Olimpiyatları en sürdürülebilir olamadı

Olimpiyatların ne kadar sürdürülebilir olduğunu inceleyen bir araştırmaya göre en sürdürülebilir olmak için fazla büyük olan 2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nın en yeşil olma taahhütlerini sözde kaldı. Olimpiyat Komitesi'nin öne çıkardığı sürdürülebilir girişimler ise şüpheyle yaklaşılması gereken pazarlama söylemlerinden ibaret.

EN ÇOK OKUNANLAR