Spor

Karşıyaka çeyrek finalde

0

Basketbolda, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası (J) Grubu’nun son maçında deplasmanda Belçika’dan Dexia Mons-Hainaut’u 87-76 yenen Pınar Karşıyaka, grubu 2. sırada tamamladı ve çeyrek finale yükseldi.

Belçika’nın Mons kentinde oynanan karşılaşmanın ilk periyodunu 19-20 geride tamamlayan Pınar Karşıyaka, ikinci periyottaki etkili oyunuyla devreyi 48-41 önde bitirdi. 3. periyotta aradaki farkı açan ve periyodu 69-52 üstün geçen yeşil kırmızılı ekip, karşılaşmayı da 87-76 galip tamamladı.

Pınar Karşıyaka’da Smith, karşılaşmayı 23 sayı, 12 ribaund, Eldridge 20 sayı, Holston ise 13 sayı, 8 ribaund ve 6 asitle tamamladı.

ÇEYREK FİNALE YÜKSELDİ
Grubun diğer maçında lider KK Krka Novo Mesto, deplasmanda Belçika’dan Antwerp Giants’ı 64-45 yendi.

Bu sonuçların ardından (J) Grubu’nu 4 galibiyet ve 2 mağlubiyetle Slovenya’dan KK Krka Novo Mesto’nun ardından 2. sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka, FIBA Erkekler EuroChallenge Kupası’nda son 8 takımdan biri olmayı başardı.

Çeyrek finalde Rusya’nın BC Spartak Saint-Petersburg takımıyla eşleşen yeşil kırmızılı ekip, Rus ekibiyle ilk maçını 22 Mart’ta deplasmanda oynayacak. 2 galibiyete ulaşacak ekibin dörtlü finale yükseleceği eşleşmede, 2. maç 24 Mart’ta İzmir’de, gerekirse son müsabaka ise 30 Mart’ta Rusya’da yapılacak.

GALATASARAY CAFE CROWN MAĞLUBİYETLE NOKTALADI
ULEB Avrupa Kupası 2. Tur (K) Grubu 6. ve son maçında Galatasaray Cafe Crown, İspanya’nın Asefa Estudiantes takımına deplasmanda 71-69 yenildi.

İlk 8’e kalma şansını daha önce yitiren Galatasaray Cafe Crown takımı, başkent Madrid’teki Palacia Vistalegre Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk yarısını 23-20, devreyi de 42-34 geride tamamladı.

İspanya ekibi, ikinci yarıda da kontrollü oyununu sürdürerek, 3. periyotu 57-49, maçı da 71-69 kazandı.

Galatasaray Cafe Crown, grubu 2 galibiyet 4 yenilgiyle tamamladı.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.