Gündem

Hayır Broşürü Dağıtanlara Linç Girişimi!

0

Antalya’nın Serik İlçesi’ne bağlı Belek Beldesi’nde referandum çalışmaları kapsamında broşür dağıtan İşçi Partililer, 30- 40 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Referandum çalışmaları kapsamında, üzerinde ‘Anayasa değişikliğine hayır’ yazılı broşürler dağıtan İşçi Partisi İl Teşkilatı üyeleri, bugün saat 13.00 sıralarında Belek Beldesi’nde kimliği belirsiz 30- 40 kişinin saldırısına uğradı.

İddiaya göre ellerinde demir, sopa ve kiremit bulunan saldırganlar, aralarında İl Başkanı Bilal Şimşir’in de bulunduğu parti üyelerine saldırdı. Saldırıda 9 parti üyesi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olaydan sonra saldırganlar kaçarken, yaralanan parti üyeleri ise parti minibüsleriyle Serik Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Hastanede tedaviye alınan partililerin sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Saldırıda kolundan yaralanan İl Başkanı Şimşir, bu yapılanları kınadıklarını söyledi. Şimşir, “Bizim buradaki esnaftan herhangi bir şikayetimiz yok. Bir anda aradan çıkan kimliği belirsiz kişiler arkadaşlarımıza saldırdı. AKP zihniyeti 12 Eylül’de ‘hayır’ çıkacağını anladığı için bize saldırdı. Akdeniz Bölgesi’nde ‘hayır’ çıkacak” diye konuştu.

Olaydan sonra İşçi Partisi İl Başkanvekili Bayram Atasan ve partililer, şikayet için jandarmaya başvurdu. (dha)

More in Gündem

You may also like

Comments

Comments are closed.