Elazığspor ve Galatasaray arasında oynanan Ziraat Türkiye Kupası B grubu 3. maçında talihsiz bir olay yaşandı. Serdar Özkan ile Aydın Yılmaz’ın ikili mücadelesi sırasında topa yatarak müdahele etmeye çalışan Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz’ın sol ayak bileği kırıldı.

Pozisyonun içinde bulunan Elazığsporlu Serdar Özkan ise rakibinin ayak bileğinin kırıldığı pozisyon sonrasında gözyaşlarına hakim olamadı. Elazığspor taraftarları da acı içinde kıvranan Aydın’a alkışlarla destek verdi. Sahadaki tüm futbolcuların da yaşanan sakatlık sonrası moralleri bozuldu.
http://www.youtube.com/watch?v=qEYvKqQKYtg
Aydın’ın ilk anda sol ayağının diz bölgesinde kırık ve yan bağlarında kopma ihtimali olduğu belirtilirken daha sonra gelen son bilgiye göre sol ayak bileğinde kırık var. Galatasaraylı futbolcunun bu sezonu kapattığı da gelen bilgiler arasında.
(Yeşil Gazete)