Spor

Didier Drogba Galatasaray’da

0

Ve yılın transferi Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesi www.galatasaray.org üzerinden de açıklandı. Didier Drogba Galatasaray’da.

Drogba’nın transfer olacağı dedikodusu yılın ilk derbisi öncesi önce kulaktan kulağa yayıldı. Galatasaray taraftarı, Beşiktaş maçı için konsantre olmuşken bu haber üzerine derbi günü başka bir heyecana yelken açtı.

Daha dünyanın en iyi 10 numaralarından Wesley Sneijder’in floryada antrenmana çıkmasının şaşkınlığı atılamamışken hiç beklenmedik şekilde Drogba’nın da sarı kırmızı forma yolunda olduğu haberleri derbi heyecanının bile üzerine çıktı.

Bu sabah gene resmi site üzerinden Drogba transferi hakkında girişimlerin başladığını açıklayan Sarı Kırmızılı ekibin teknik kurmayları az önce görüşmelerin mutlu son ile noktalandığının müjdesini de galatasaray aşıkları ile paylaştı.

Şimdi herkes sezon başında Başkan Ünal Aysal’ın çilek esprisinin geldiği son noktayı konuşuyor. Sneijder ve Drogba akla hemen bir başka dünya yıldızını, Barcelona efsanesi ile Guardiola henüz ortaya çıkmamışken gezegenin en iyi teknik direktörü olduğu konusunda herkesin hemfikir olduğu Jose Mourinho’yu getiriyor.

Sosyal Medyada Galatasaray taraftarları şimdiden çilek derken Sneijder ve Drogba ile manavda meyva bırakmamaya başladık, acaba manavın sahibi Jose Mourinho mu esprilerini dillendirmeye başladı.

Wesley Sneijder da Florya’daki ilk toplantısında Galatasaray’a gelmesi konusunda kendisini ikna edenlerin başında eski hocası Mourinho’nun geldiğini belirtmişti. Mourinho’nun iki vazgeçilmezi şimdi Galatasaray’da. Ne var ki Galatasaray  taraftarı ile imparatorunun arasına girmek Mourinho’nun bile harcı olmayabilir

http://www.youtube.com/watch?v=Qu2yMbVp7Cc

(Yeşil Gazete)

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.