Spor

Devler Ligi’nde kura heyecanı

0

Şampiyonlar Ligi’nde bugün yapılacak kura çekimi sonunda 3. ön eleme turu eşleşmeleri belli olacak.

Fenerbahçe’nin gruplara giden yolda iki engelden ilki olan 3. ön elemedeki rakibi belirlenecek. İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek olan kura çekimi 13.00’te başlayacak. Play-Off mücadelesi öncesinde Fenerbahçe’nin muthemel rakipleri ise şöyle: PAOK, Salzburg, Grasshoppers, FC Nordsjaelland ve Zulte Waragem. Fenerbahçe ve muhtemel rakipleri dışında kuraya girecek olan ve ligini şampiyon tamamlamamış dört takım ise şöyle: Lyon, Zenit, PSV, Metalist Kharkiv.

İlk maçlar 30-31 Temmuz, rövanş maçları ise 6-7 Ağustos’taoynanacak.Fenerbahçe, 3. ön eleme turunu geçmesi halinde ise Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için son aşama olan Play-Off’a kalacak. Kuraya seribaşı olmayan takımlar arasından katılacak olan sarı lacivertli temsilcimizi, bu turda Avrupa’nın devleri bekleyecek. Play-Off turununkuraları 9 Ağustos Cuma günü çekilecek. Bu turdaki ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanşlar ise 27-28 Ağustos’ta oynanacak.

Liglerini şampiyon olarak tamamlayıp bu kuraya katılan takımlar ise şunlar:
FC Basel 1893, APOEL FC, FK Austria Wien, FC Viktoria Plzeň/FK Željezničar, FC BATE Borisov/FC Shakhter Karagandy, FC Dinamo Tbilisi/EB/Streymur, FC Sheriff/FK Sutjeska, FK Ekranas/FH Hafnarfjördur, CS Fola Esch/GNK Dinamo Zagreb, Birkirkara FC/NK Mairbor, FC Steaua Bucureşti/FK Vardar, FC Shirak/FK Partizan, HJK Helsinki/JK Nõmme Kalju, Neftçi PFK /KS Skënderbeu, Sligo Rovers FC/Molde FK, IF Elfsborg/FC Daugava Daugavpils, The New Saints FC/Legia Warszawa, ŠK Slovan Bratislava/PFC Ludogorets Razgrad, Győri ETO FC/Maccabi Tel-Aviv FC, Cliftonville FC/Celtic FC.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.