Spor

Beşiktaş’ın bugün oynayacağı Avrupa maçı tehlikede

0

Beşiktaş Milangaz, Çek Cumhuriyeti‘ne yaptığı yolculuk sonunda Türk Hava Yolları’nın yetkilileri tarafından Beşiktaş Milangaz Basketbol takımının malzeme çantasının uçağa konulmaması nedeni ile büyük sıkıntıya girdi. Bu akşamki maçın oynanıp oynanmıyacağı ise merak konusu.

Beşiktaş Milangaz Takımı Antrenörü Ergin Ataman sosyal paylaşım sitesi olan twitter’dan duyurduğu mağduriyetini şu ifadeler ile anlatı: Bu akşam pravducie ile oynayacağımız Avrupa kupası maçı tehlikede. Fiba ile temas halindeyiz. Çok ciddi bir mağduriyet söz konusu. Dün Prag uçuşumuzda THY formaların olduğu malzemeçantasını uçağa koymayı unuttuğu için, malzemeler bu sabahki uçuşla gelecekti. Uçus iptal.

Haber 1903’ün haberine göre Beşiktaş Milangaz Takımı Antrenörü Ergin Ataman;
” Şu anda FIBA ile temas halindeyiz. Çözüm bulmaya çalışıyoruz. Rakip takımın başka renkte ki bir forması ile maça çıkabiliriz. Bu karşılaşmada Beşiktaş formasını giyemiyoruz. Türk Hava Yolları bu sabahki uçağı ile malzemelerimizi gönderecekti fakat hava şartlarından dolayı uçak yola çıkamadı. Türk Hava Yollarının şu anda yapabileceği bir şey yok. Eğer FIBA sorunu çözemezse hükmen mağlup olup, Avrupa kupalarından eleniriz” diyerek sözlerini tamamladı.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.