Uncategorized

30 Aralık 2013

0

Erdoğan Savcı Akkaş’a seslendi: Seninle işimiz bitmedi

akhsar

Başkabakan Erdoğan Manisa Akhisar’daki toplu açılış törenlerinde yaptığı konuşmasıyla yolsuzluk ve rüşvet iddialarıyla ilgili yeni soruşturma dosyaları elinden alınan Savcı Muammar Akkaş için “Bu nasıl savcı? Başsavcı ondan dosyayı istiyor diye, feryad ediyor! Dur bakalım seninle daha işimiz var.

Militanlara benzer şekilde adalet sarayı önünde bildiri dağıtıyorsun. Hangi savcı böyle bildiri dağıtır.” dedi. Savcı Akkaş soruşturma dosyalarının alınmasına dair “Adli Kolluk üzerinden yargıya açıkça baskı yapılmış ve mahkeme kararlarının uygulanması önlenmiştir. Mahkeme kararlarını uygulamayarak sıralı amirler suç işlemiştir. Şüphelilerin önlem alması, kaçması ve delil karartmasına imkan verilmiştir” demişti.

“Dış güçler” veya “Faiz Lobisi” bulunamadı

Sermaye Piyasası Kurulu’nun (SPK) Gezi Parkı sürecindeki işlemlerine ilişkin aracı kuruluşlara yönelik haziran sonunda 20 Mayıs-19 Haziran arasındaki işlemlere ilişkin başlattığı incelemesinde herhangi bir yasadışı işleme rastlanmadığı ortaya çıktı.

Mahkeme eylemcilerin geçmiş eylemlerinin fişini istedi

Radikal Gazetesi muhabiri İsmail Saymaz’ın haberine göre “IMF uşağı Tayyip Erdoğan” sloganı atan 17 kişinin yargılandığı “kamu görevlisine hakaret” iddiasıyla açılan davada mahkeme sanıkların “kişilik özelliklerinin tesbiti” için sanıkların geçmişte katıldıkları eylemlerin dosyasını emniyetten talep etti. Emniyet dosyaya davası açılmamış veya beraatle sonuçlanmış eylemleri de koydu.

Kılıçdaroğlu: O yırtık ayakkabıları koyduğun kutunun içinden milyon dolarlar çıkıyor

Kılıçdaroğlu CHP’nin İstanbul’daki yeni il Başkanlığı binasının açılışında yaptığı konuşmada Başbakan Erdoğan’a seslendi: “Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez bir başbakan yolsuzluk yapanları savunuyor. Hırsızı savunan adama başbakan denir mi? Açıkça söylüyorum. Türkiye’nin temiz siyasete ihtiyacı var. Yolsuzluk yaptılar ortaya çıktı, çıktı ama “Efendim” diyor “Devlette çeteler var”. Bu çeteler yolsuzluğun ortaya çıkıncaya mı aklına geldi. Yedi sülalen köşeyi dönecek, milleti kandıracaksın. Artık kandırmayacaksın bu milleti, buna izin vermeyeceğiz. Sen ayakkabı kutusu partisisin artık. Ne diyordu? Yırtık ayakkabıyla siyasete girdim diyordu. O yırtık ayakkabıları koyduğun kutunun içinden milyon dolarlar çıkıyor.”

Mehmet Ali Şahin Gülen’i Türkiye’ye davet etti

AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin Fethullah Gülen’i Türkiye’ye davet etti: “Sevgili hocam, siz de dönün lütfen. Vatanın havasını teneffüs edin, bu temiz hava ciğerlerinizdeki mikropları öldürsün.”

You may also like

Comments

Comments are closed.