ManşetTürkiye

Twitter’dan Kobani sansürü

0
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Kobani’de yaşanan olaylarla ilgili olarak, vatandaşları provoke eden, bazı kesimleri ve terörist grupları silahlı mücadeleye davet eden Twitter hesaplarının, Twitter tarafından engellendiğini belirterek, “Tamamıyla ulusal güvenliğimize yönelik bir hadisedir” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan

Elvan, bir gazetecinin, Kobani’de yaşanan olaylarla ilgili bir tweetin silinmesi ve Bakanlık tarafından buzlandırılması yönündeki soruya şu cevabı verdi:

“Ulusal güvenliğimizi tehdit eden, maalesef bir takım vatandaşlarımızı provoke eden, hatta bazı kesimleri ve terörist grupları silahlı mücadeleye davet eden tweetlerle karşı karşıya kaldık. Dolayısıyla biz gerekli girişimlerde bulunduk ve bunların da önemli bir kesimi twitter tarafından engellendi. Tamamıyla ulusal güvenliğimize yönelik bir hadisedir. Biz yakıp yıkan, kamu binalarını, hastaneleri, okulları, ambulansları tahrip eden gençler istemiyoruz. Biz, çalışan, üreten, gerçekten bu ülkenin gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayan gençler arzu ediyoruz. Bu gençleri provoke edenler, yönlendirenler var. Emin olun ki bu tür girişimleri yapanlar eninde sonunda yargı önünde, adalet önünde mutlaka hesabını verecektir. Ben tüm vatandaşlarımıza sağduyu tavsiye ediyorum.”

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.