Spor

Taurasi versus FIBA, “Seksi bir şey görmek için Playboy okuyun”

0

Galatasaray Medical Park’ın ABD’li basketbolcusu Diana Taurasi, kadın basketboluna olan ilgiyi arttırmak için formaların daha dar olması için çalışmalar yapan FIBA’ya sert çıktı, “Basketbol bu şekilde oynanır. FIBA’dakiler seksi şeyler görmek istiyorsa gitsin Playboy okusun.”

Kadın basketbolunda dünyanın en iyi oyuncusu kabul edilen Taurasi, Galatasaray Medical Park’ın Euroleague karşılaşması için Valencia’da bulunduğu sırada kendisi ile yapılan mülakatta FIBA’nın yeni kararları ile ilgili düşüncelerini aktardı, “Bana kalırsa basketbol oynarken elinizden geleni yapmak zorundasınız . 20 yıldır bu sporu yapyorum ve başından beri basketbol oynarken bol şort giydim. Rahat hareket edebilmek için, kortta istediğiniz gibi hareket edebilmek için bol şort giymeniz gerekir zaten. Tenis ve voleybol gibi sporlarda bu gerekli olmayabilir ama konu basketbol olduğunda durum bu” şeklinde konuştu.

Galatasaray Medical Park’ın Euroleague’deki şansı hakkında sorulara ise, “Ros Casares şimdiye kadar diğer bütün takmlardan daha iyi bir performans gösterdi fakat biz de en sonuna kadar mücadelemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Euroleague 2012 Final Four mücadesi Galatasaray Medical Park’ın ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleşecek.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.