TürkiyeKoronavirüs SalgınıManşet

Süleyman Soylu ve İbrahim Kalın’ın koronavirüs testi pozitif çıktı

0

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eşi, kızı ve kendisinin yeni tip koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığını açıkladı.  Soylu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, düne kadar evde sürdürdükleri tedavinin doktorların tavsiyesiyle hastanede devam ettiğini bildirdi.

Ankara’da bir hastanede tedavi altına alınan Soylu’nun bu nedenle depremin ardından İzmir’e gidemediği öğrenildi.

Soylu: Hastaneye nakledildik

Sağlık durumlarının iyi olduğunu ifade eden Bakan Soylu, “Pazartesi günü kendimizi iyi hissetmeyince tekraren yaptırdığımız test, eşim, kızım ve bende pozitif çıktı. Düne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesiyle hastane ortamına nakledilmiştir. Şükürler olsun ki şimdi biraz daha iyiyiz” dedi.

İzmir’de gerçekleşen deprem ile ilgili de geçmiş olsun dileklerini sunan Soylu, “Bu vesile ile tüm hastalara ve İzmir depreminde yaralananlara acil şifalar, depremde hayatını kaybeden İzmirli hemşehrilerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Kalın: Tedavimin son aşamasındayım

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da koronavirüse yakalandığını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kalın, tedavisinde son aşamaya geçtiğini duyurdu.

Kalın yaptığı açıklamada “Hafif semptomlarla geçirdiğim koronavirüs tedavisinde son aşamaya geldim. Şu anda gayet iyiyim hamdolsun. Arayan, soran, mesaj gönderen, dua eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.