Duyurular

Sosyal Demokrasi Okulu

0

 
SODEV ve TÜSES’in oluşturduğu Sosyal Demokrasi Okulunda 26. dönem dersleri 17 Nisan 2012, Salı günü,  önceki dönemde sertifika almaya hak kazananlara sertifikalarının verileceği bir törenle başlayacak. Programa katılan konuşmacıları ve ders konuları aşağıda bulabilirsiniz.
14 ders ve bir atelye çalışmasından oluşan program Salı – Perşembe günleri saat 18.30 ile 20.30 arasında yine Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü’nde uygulanacak olup, programın sonunda gerekli koşulları yerine getiren katılımcılara sertifika verilecektir.

Programa katılmak isteyenler için ayrıntılı bilgi ve kayıt için www.tuses.org.tr ([email protected])  ve www.sodev.org.tr adresinden temin edilebilir.
 NOT: SD Okulu ticari bir program değildir. Sadece maliyetlerin karşılığı olarak tüm dersler için bir kerede yalnız 100 TL bağış alınmaktadır. (Öğrencilerden 50 TL). Ödeyecek durumu olmadığını beyan eden katılımcı bu ödemeden muaf tutulacaktır.
 
İRTİBAT:SODEV – Sosyal Demokrasi Vakfı  Tlf. 0212-292 52 52 / 53     Faks.0212-292 32 33

 
Derslerin Konuları ve Ders Verenler
Siyaset Biliminin Temel Kavramları, SD’nin Doğuşu (Prof. Dr. Fuat Keyman), SD ve Küreselleşme (Prof. Dr. Burhan Şenatalar), Ekonomi ve SD (Doç. Dr. İzak Atiyas), Sendikalar ve Çalışma Yaşamı (Av. Necdet Okcan), Sosyal Devlet, Refah Toplumu (Doç. Dr. Şule Daldal), Avrupa’da SD Bugünü ve Geleceği (Aydın Cıngı), Kültürel Küreselleşme ve Kimlikler (Prof. Dr. Aydın Uğur), Toplumsal Cinsiyet ve Demokrasi (Doç. Dr. Sevgi Uçan), SD’nin Türkiye’deki Kökenleri ve Gelişimi (Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kabasakal), Siyasette İletişim ( Prof. Dr. Nazife Güngör), SD Siyaset ve Örgüt Anlayışı (Ercan Karakaş), Siyasetin Finansmanı (Prof.Dr. Sadık Kırbaş), Yerel Yönetimler(Prof.Dr. Semih Eryıldız)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.