Spor

Ratgeber: Yüreğimizi ortaya koyduk

0

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Laszlo Ratgeber, Galatasaray Medical Park karşısında oyuncularının yüreklerini ortaya koyduğunu söyledi.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Antrenörü Laszlo Ratgeber, Galatasaray Medical Park’ı 80-68 yendikleri Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi 3. maçında takımının oyun planına sadık kaldığını ve yüreklerini koyarak maçı kazandıklarını ifade etti.

Ratgeber maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, galibiyette taraftarın rolünün de çok büyük olduğunu anlatarak, ”Gerçekten bir final serisi maçıydı. Takımım oyun planına sadık kaldı ve gerçekten maça yüreklerini koyarak mücadele ettiler. Oyun planına sadık kalıp bazı oyuncuların bireysel performanslarıyla da öne çıktığı zaman maçları kazanırsınız, bugün olduğu gibi. Ama taraftarlarımız olmadan bu galibiyeti almak çok zor olurdu. Bugün 6. adam değil 7. adam, 8. adam oldular bizim için” ifadelerini kullandı.

Galatasaray Medical Park Antrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise Fenerbahçe’nin baskılı oyunu altında zorlandıklarını, 3. periyoda kadar maçın içinde olduklarını, son periyotta Fowles’in faul problemine girmesiyle zorlandıklarını anlatarak, ”Son periyotta Fowles’in faul problemine girmesinden dolayı zorlandık, kendisini koruyarak oynamaya başladı. Savunmada gevşedik ve ribaund farkı oluştu. Bu fark da onların lehine oldu. İki maç daha var önümüzde. Seriyi Abdi İpekçi’ye taşımak için elimizden gelen bütün mücadeleyi göstereceğiz. Bizim için her şey burada bitmedi. Daha iyi oynayabileceğimizi de biliyoruz” şeklinde konuştu.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.