Manşetİfade ÖzgürlüğüMedya-İnternet

Pehlivan, Ağırel ve Kılınç serbest bırakıldı

0

Libya’da yaşamını yitiren MİT görevlisinin cenazesiyle ilgili haberler nedeniyle haklarında verilen hapis cezasının onanmasının ardından dün (15 Şubat) yeniden cezaevine giren gazeteciler Hülya Kılınç, Barış Pehlivan ve Murat Ağırel akşam saatlerinde serbest bırakıldı.

Avukat Hüseyin Ersöz, dün İstanbul Adliyesi‘ne giderek teslim olan Murat Ağırel ve Barış Pehlivan’ın götürüldükleri Silivri Cezaevi’nden serbest bırakıldığını “Ve özgürlük geldi. Hemen şimdi! Gazeteciler Barış Pehlivan ve Murat Ağırel serbest bırakıldı” paylaşımıyla duyurdu.

Avukat Ersöz, kapalı cezaevinden açık cezaevine sevk edilen iki gazetecinin burada koronavirüs tedbirleri kapsamında tahliye edildiklerini belirtti.

CHP Milletvekili Alpay Antmen de gazeteci Hülya Kılınç’ın serbest bırakıldığını duyurdu. Antmen, “Bir güzel haber daha. Gazeteci Hülya Kılınç da serbest bırakıldı” dedi.

MİT mensubu haberleri” davasında yargılanan ve haklarında verilen cezalar onanan gazetecilerden Murat Ağırel ve Barış Pehlivan dün  Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne teslim olmuştu. Adliyedeki işlemlerin ardından Ağırel ve Pehlivan Silivri Cezaevi’ne götürüldü. Manisa’da tutuklanan Hülya Kılınç da cezaevine gönderildi.

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.