ManşetTürkiye

Paris Cinayetleri zanlısı Güney’in ses kaydı ortaya çıktı

0

püfParis suikastı zanlısı Ömer Güney’e ait ses kaydı ortaya çıktı. Ses kaydında Ömer Güney’in cinayeti MİT’in talimatıyla yaptığı açıkça görülüyor. Onu tanıyanlar ses kaydının kesinlikle Ömer Güney’e ait olduğunu söylüyor.

Ömer Güney ileride kendini sağlama almak için MİT’çilerle yaptığı bir toplantının ses kaydını almış. MİT tarafından hapiste aranıp sorulmadığını, MİT tarafından kullanıldığını düşünen Ömer Güney bir yakını aracılığıyla bu ses kaydını ortaya çıkarmış.

Ses kaydını ortaya çıkaran Ömer Güney’in yakını şöyle yazdı:

“Ben Fransa/Paris’te üç kadını öldüren Ömer Güney’ın yakınıyım. Paris’te Ömer 17 Ocak’ta tutuklandı. Ömer, tutuklanmadan önce bana verdiği bilgi ve belgeleri başıma bir iş gelirse bunları açıklarsın diyerek verdi. Ömer Paris’te öldürdüğü üç kadının, öldürme talimatlarını MİT’ten almış.

Esas hedefi Sakine Cansız’mış. Diğerlerini eylem sırasında orada bulunduklarından dolayı öldürmek zorunda kalmış.

Eylemden önce defalarca Türkiye’ye giderek MİT’çilerle bir araya gelip eylemi planlamışlar. Fransa’dan Türkiye’ye gelip giderken uçak biletlerini MİT’çiler almış. Öldürmek için kullandığı silahı ve diğer şeylerini almak için parayı Ömer’e MİT’çiler vermiş. MİT’çilerlerle yapmış olduğu bir toplantının ses kaydını almış. Bu kaydın bazı yerlerini başına bir iş gelirse bunları saklamam ve gerektiğinde yayınlamam için bana verdi. Ömer’i hapiste kimse arayıp sormuyormuş. Mitçiler Ömer’i kullanmışlar.

Ömer’in benden istediği bunlardı. Hepsini yazdım.”

İşte o ses kaydı ve Ömer Güney’in MİT’çilerle konuşmaları: DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

(Demokrat Haber)

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.