ManşetTürkiye

Özgecan’ın babası, “Katiller adaletin karşısına çıkıp cezalarını çeksinler”

0

Mersin’in Tarsus ilçesinde vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan’ın babası Mehmet Aslan, “Bu vahim olayı yapan insanlara da zulmedilmesin, adaletin karşısına çıkıp cezalarını çeksinler. Allah onların analarına, babalarına da yardımcı olsun” diye konuştu.

15

TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman’ın Özgecan Aslan’ın ailesinin Barış Mahallesi’nde bulunan evine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada konuşan Mehmet Aslan, “Memleketimizin, hatta dünyanın aslında öncelikle barışa ve sevgiye ihtiyacı var” dedi.

Bir çok haber kanalından konuşmak için, röportaj yapmak için kendilerine talep geldiğini fakat hiç birini kabul etmediklerini belirten Aslan konu hakkında böyle bir konuşma yapmanın artık bir mecburiyet haline geldiğini aktararak şöyle konuştu;

“Çünkü memleketimizin, hatta dünyanın aslında öncelikle barışa ve sevgiye ihtiyacı var. Ben öncelikle kendim için şunu söyleyeyim; ben günahkarların günahkarı, fakirlerin fakiri, acizlerin acizi bir garibim. Rabbim özel yaratmış, güzel yaratmış, çok sevdi yanına aldı. Bu memlekette artık ikilik olmasın. Bu vahim olayı yapan insanlara da zulmedilmesin, adaletin karşısına çıkıp cezalarını çeksinler. Allah onların analarına, babalarına da yardımcı olsun

Teslim olursak içimizdeki bütün güzellikler ortaya çıkacak. Savaşırsak, sonunda nefsimiz kazanacak ve analar, babalar ağlayacak, meleklerin kanatları koparılacak, meleklerin çığlıklarını kimse duymayacak. Duyduğumuz kulaklarımızın, gördüğümüz gözlerin aslında bir anlamı yok. Memlekette herkes bir şey söylüyor; biz ne ocuyuz, ne bucuyuz. Allah devletimize zeval vermesin. Güzel gönüllere sahip olan bu milletten Allah razı olsun. Devlet büyükleri, ali cenapları teker teker herkes aradı, baş sağlığında bulundu. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı ve minnetimi bildirmek istiyorum.”

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.