ManşetTürkiyeUncategorized

Numan Bey’le vedalaştım

0

Başbakan Erdoğan’ın HSP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş’a resmen yaptığı “birleşelim” teklifine ilk itiraz HSP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu’ndan geldi. Bekaroğlu, “Numan Bey’e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım” açıklamasını yaptı

Bekaroğlu, Twitter’dan konuştu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, HSP Genel Başkanı Numan Kurtulmuş ile görüşerek ‘bütünleşme daveti’ yapmasının ardından gözler, Kurtulmuş’un çalışma arkadaşlarına çevrildi. Bu isimlerin başında gelen HSP İstanbul İl Başkanı Prof. Dr. Mehmet Bekaroğlu, görüşme ile ilgili ilk açıklamasını twitter aracılığıyla yaptı.

Numan Bey yanlış yaptı

Bekaroğlu, şu mesajları yayımladı:

“Herkes düşüncemi ve hissiyatımı soruyor, kimi de neredeyse başsağlığı mesajı çekmiş. Sağ olun, iyiyim. Bildiğiniz gibi ben bunlara şaşırmam. Sonra bir kişinin durumu çok mu önemli? Yarın 11.00’de Halkın Sesi Partisi İstanbul İl Binasında Zeki Kılıçaslan’la birlikte basın toplantısı yapıp düşüncelerimizi açıklayacağız. Bir cümle paylaşayım; o kadar önemli şeyler söyledik ki değil Kurtulmuş ve Bekaroğlu, imzalayanların tamamı gitse bu sözler hep kalacaktır.”

Bekaroğlu, bu açıklamasından kısa bir süre sonra da kararını açıkladı:

“Sanıyorum merakları gideremedim. Aslında konu ile ilgili duruşumu herkes biliyor. Bir cümle ile kapatayım: Numan Bey’e yanlış yaptığını, bu işin doğru olmadığını söyledim. Kendisi ile kişisel olarak vedalaştım. Süreçle ilgili düşüncelerimi ve sonrasını yarın 11.00’deki basın toplantısında açıklayacağım.”

More in Manşet

You may also like

Comments

Comments are closed.