Kadın

İstanbul Eyüp’te kadın cinayeti

0

Eyüp’te, TEM Otoyolu kenarında boğazı kesilmiş halde bulunan kadının, boşandığı eşi tarafından öldürüldüğü belirtildi. Edinilen bilgiye göre Gülşah Sarcan (25) “şiddetli geçimsizlik” nedeniyle 2 yıl önce boşandığı taksi şoförü Sinan Seven’i (30), hastalanan 4 yaşındaki çocuklarını doktora götürmek için aradı. Sarcan ve Seven, çocuğu Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Burada tedavi altına alınan çocuğu aile büyükleri ile bırakan Sarcan ve Seven, bir şeyler yemek için hastaneden ayrıldı. Seven’in şoförlük yaptığı takside seyir halindeyken, Sarcan ve Seven, tekrar bir araya gelme konusunda konuşurken, tartışmaya başladı.

Seven, “tekrar bir araya gelmek istemediği” gerekçesiyle Gülşah Sarcan’ı, boğazından ve göğsünden bıçakladı ve TEM Otoyolu Akşemsettin Viyadüğü çıkışı Ankara istikametinde yol kenarına attı.

Olayın ardından babasını arayan Sinan Seven Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne teslim oldu. Şüpheli Sinan Seven’in eski eşini boğaz ve göğsünden 8 kez bıçakladığı öğrenildi.

(Haberler.com)

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.