Spor

Galler Açık’ta yarı finalistler belli oldu

0

Galler Açık’ın beşinci gününde oynanılan çeyrek final mücadeleleri sonucu yarı finale çıkan isimler belli oldu.

Sabah seansında, günün en çok beklenen karşılaşmasında Ronnie O’Sullivan, genç rakibi Judd Trump’ı 5-3 ile geçip yarı finale adını yazdıran ilk isim olmuştu. O’Sullivan’ın rakibinin belirleneceği maçta ise halihazırda dünya sıralamasının zirvesindeki ismi Mark Selby ile turnuvanın geçen seneki finalisti Stephen Maguire karşı karşıya geldi. En son Şanghay Masters’da şampiyonluk yaşayan Selby, kötü başlayıp zaman zaman da zorlandığı maçı 5-3 kazanmasını bildi ve yarı finalde Ronnie O’Sullivan’ın rakibi oldu.

Aynı zamanda çok iyi arkadaş da olan iki İngiliz oyuncunun, Shaun Murphy ve Mark Allen’ın karşı karşıya geldiği maç ise beklenildiği gibi oldukça heyecanlı geçti. Seans arasına 3-1 önde giden Murphy, dönüşte bu avantajını koruyamadı ve Allen arka arkaya üç frame birden kazandı. Maçı karar frame’ine götürmeyi başaran Murphy, son framede de hata yapmayan taraf oldu ve maçı 5-4 kazanarak yarı finale çıkmayı başardı.

Karar frame’i ile sonuçlanan bir diğer çeyrek final mücadelesi ise Çinli Ding Junhui ve İngiliz Stephen Lee arasındaydı. Seyircilerin olumsuz davranışları yüzünden oldukça gergin bir havada geçen mücadelenin son frame’inde, Lee’nin dikkatsizlik sonucu yaptığı hataları iyi değerlendiren Junhui, maçı 5-4 kazandı yarı final biletini alan son isim oldu.

En iyi 11 frame üzerinden oynanılacak yari final mücadelelerini Eurosport ekranlarından takip edebilirsiniz.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.