Duyurular

Eğitim-Sen grev kararı aldı

0

Eğitim Sen, AKP’nin gericileşme ve sömürüde belirlediği yeni sınır olan 4+4+4 kanun teklifine karşı geleceğine sahip çıkıyor!

4+4+4 kanun teklif Meclis’e sunulduğu günden bugüne teklifin AKP’nin kendi siyasal-ideolojik amaçları doğrultusunda hazırlandığını, çocukların ‘insanca yaşam, güvenli gelecek ve geleceğini belirleme’ haklarının ellerinden aldığını, eğitim sistemini tamamen piyasalaştırmayı ve gericileştirmeyi amaçladığını dile getiren Eğitim Sen, teklifin geri çekilmesi için tüm yurtta sevk eylemi gerçekleştirecek.

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada tüm uyarı ve itirazlarına rağmen AKP’nin ‘ben yaptım oldu’ anlayışından vazgeçmediğini dile getire Eğitim Sen, teklifin geri çekilmesi içni hükümeti son kez uyarmak üzere yaptıkları eyleme geleceğine sahip çıkan herkesi destek vermeye çağırdı.

Eğitim Sen: O Gün Ankara Sokaklarını Geleceğine Sahip Çıkanlar Dolduracak
Toplumun geleceğini ilgilendiren teklife karşı birlikte mücadele çağrısı yapan Eğitim Sen, teklif Meclis Genel Kurulu’na getirilirse, o gün 4+4+4 karanlığına karşı geleceğine, öğrencilerine sahip çıkmak için GREV’de olacağını, Ankara’ya gelerek sokakları dolduracaklarını belirtmişti.

(muhalefet.org)

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.