Duyurular

EGEÇEP kurultayı 19-20 Şubat’ta toplanıyor

0

EGEÇEP kurultayı 19-20 Şubat tarihlerinde İzmir’de toplanıyor.

EGEÇEP (Ege Çevre ve Kültür Platformu), çevre gönüllüsü, doğal ve kültürel varlıkların korunması konusunda duyarlı sivil toplum kuruluşları ile bireysel katılımcılar tarafından 25 Aralık 2005 tarihinde kuruldu. Kuruluş temasına uygun alanlardaki çalışmalarını kuruluş tarihinden bu yana etkin olarak sürdüren Egeçep’in bu yıl düzenlediği kurultayın teması; “Tabiatı ve Biyoçeşitliliği Koruma Siyaseti” olacak.

Egeçep yürütme kurulunun verdiği bilgiye göre, Egeçep Bileşenlerinin yanısıra, bilim insanları, hukukçular, köylüler ve Türkiye’nin başka bölgelerinin çevre örgütlerinin bir arada olacağı toplantılarda aynı zamanda ”Egeçep Yaşam Savunucusu Ödülleri” de sahiplerini bulacak.

Yapılacak Panel – Forumlarda bilimsel, hukuki ve toplumsal yanlarıyla Tabiatı veBiyoçeşitliliği Koruma Yasası ve siyaseti tartışılacak.

TBMM Çevre Komisyonu üyesi milletvekillerinin de çağrılı olduğu kurultayda, Tabiatın ve Biyoçeşitliliğin nasıl korunacağı/korunmayacağı sorulacak.

Yaşamı savunan tüm kişi ve kuruluşları, hareketleri, platformları, girişimleri kurultaya katılmaya davet eden Egeçep yürütme kurulu çağrılarını bu davetle tüm kamuoyu ile paylaştılar.

Toplantı Yer ve Tarihi:
EGEÇEP / Ege Çevre ve Kültür Platformu/
4. BİLEŞENLER KURULTAYI
Tarih: 19 – 20 Şubat 2011
Yer : TEPEKULE SERGİ ve KONGRE MERKEZİ – EGE SALONU
Saat: 10.00 – 18.00

More in Duyurular

You may also like

Comments

Comments are closed.