2023 KAHRAMANMARAŞ DEPREMİManşetMedya-İnternet

Deprem bölgesindeki muhabirimiz Metin Yoksu’nun aracına polis kontrolünde kamyon çarptı

0
Metin Yoksu, kaza

Deprem bölgesindeki muhabirimiz Metin Yoksu, polis kontrol noktasında bagaj kontrolü yapıldığı sırada kaza geçirdi. Metin Yoksu’nun aracına, Yoksu polis kontrolü için arabadan ineceği sırada bir kamyon çarptı. Saniye farkıyla bacağını kamyondan kurtarabilen Yoksu “Hiçbir hayat güvencemiz yok” dedi. Araçta Metin Yoksu’nun yanında Şenol Bali de bulunuyordu. İki gazetecinin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri Adıyaman, Gölbaşı istikametinde hareket eden Yoksu’nun aracını bagaj kontrolü için sağa çekmesini istedi. Kontrol noktasına aracını çeken Yoksu, tam araçtan ineceği sırada bir kamyon, aracına çarptı. Kazada herhangi bir yaralanma ya da sağlık sorunu gerçekleşmezden maddi kayıp söz konusu oldu. Yoksu o anlara ilişkin olarak şunları söyledi:

“Günlerdir yaşadığımız stres ve yaşananların yanında Adıyaman‘da polis kontrol noktasında bagaj kontrolü yapıldığı sırada kaza atlattık. Saniye farkı ile bacağımı kurtarabildim! Bağımsız bir gazetecilik yaparken hiçbir hayat güvencemiz yok onu bir kez daha anladım.”

You may also like

Comments

Comments are closed.