Spor

Beşiktaş’tan süper açılış: 7-1

0

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında Spor Toto 2. Lig takımlarından Kırklarelispor ile karşılaştı. Siyah beyazlılar, Escude, Olcay Şahan(2), Sivok, Almeida(2) ve Mertcan’ın golleriyle Kırklarelispor’u 7-1 mağlup etti.

Yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Spor Toto 2. Lig takımlarından Kırklarelispor ile Kırklareli’nde hazırlık maçı yaptı.

Maç boyunca rakibinden üstün bir oyun sergileyen Beşiktaş, Escude, Olcay Şahan(2), Sivok, Almeida(2) ve Mertcan’ın golleriyle Kırklarelispor’u 7-1 mağlup etti.

Karşılaşmaya etkili başlayan Beşiktaş, 31. dakikada Escude’nin kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra da Kırklarelispor kalesine etkili gelmeye devam eden siyah beyazlılar, net fırsatlar yakalamasına rağmen skoru değiştiremedi ve Beşiktaş soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci devreye hücumda çok hızlı başlayan Beşiktaş, 54. dakikada sahneye çıkan Olcay Şahan’ın attığı golle skoru 2-0 yaptı. Kendi sahasından çıkmakta zorlanan Kırklarelispor’un kalesine gelmeye devam siyah beyazlılar, 68. dakikada Sivok’un attığı golle farkı 3’e çıkardı: 0-3.

reklamBu golden sadece 3 dakikada sonra sahne alan Almeida, kaydettiği golle skoru 4-0 yaptı. Kırklarelispor’un siyah beyazlılara cevabı gecikmedi. 73. dakikada Sezer Güler, kaydettiği golle skoru 4-1’e getirdi.

Kırklarelipspor kalesine yüklenmeye devam eden Beşiktaş, 76. dakikada Olcay Şahin’in attığı golle farkı yeniden 4’e çıkardı: 1-5. Siyah beyazlılarda 83. dakikada birkez daha sahne alan Almeida, kendisinin ikinci, takımının 6. golünü kaydetti: 1-6.

Karşılaşmada son sözü söyleyen isim ise Beşiktaşlı Mertcan oldu. 90. dakikada rakip kaleciyi mağlup eden skoru 7-1 yaptı. Kalan sürede başka gol olmazken, Beşiktaş sahadan 7-1’lik sonuçla galip ayrıldı.

NTVSpor

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.