Koronavirüs SalgınıManşetTürkiye

Aşı karşıtları siyasi parti kuruyor: Partimiz görev tamamlanınca kendini feshedecek

0

Kırıkkale‘de noter olarak çalışan Avukat Hacı Ali Özhan, Dayatmasız Yaşam Partisi‘nin (DYP) kuruluş dilekçesini önümüzdeki hafta İçişleri Bakanlığı‘na vereceğini duyurdu.

Özhan, “Hiçbir siyasi hesapla çalışma yapmayacağız. Partimiz pandemi mücadelesi ile sınırlı tek bir amaç için çalışacak, görev tamamlanınca kendini feshedecek” ifadelerini kullandı.

‘Zorlayıcı müdahale ve dayatmalara karşıyız’

Sözcü‘de yer alan habere göre Hacı Ali Özhan, yaşam hakkına müdahale edilmesini kabul etmediklerini ve dayatmasız yaşamak istedikleri kaydetti. Özhan, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi:

İnsanların vücut bütünlüğüne yapılan zorlayıcı müdahale ve dayatmalara karşıyız. Aşı adı verilen kimyasal sıvılar ile çipli takip sistemi kurularak robotlaştırılmış köle insanlar oluşturmayı amaçlayan planlara karşıyız. Yurtdışına çıkışta ve girişte getirilen aşı veya PCR test zorunluluğuna karşıyız. Maske dayatılmasına itiraz ediyoruz. Vücut benim, kararıma saygı duy, vücut bütünlüğüne dokunma diyor, yaşam hakkımıza müdahale edilmesini kabul etmiyor ve dayatmasız yaşam istiyoruz.”

You may also like

Comments

Comments are closed.