Spor

Arena’da beyaz mendiller

0

Karabükspor maçında Türk Telekom Arena tribünleri büyük ölçüde boş kalırken, Galatasaraylı taraftarlar karşılaşma boyunca yönetimi istifaya davet etti.

Galatasaraylı taraftarlar, Spor Toto Süper Lig’den erken kopan, hafta içinde de Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden takımlarını, Kardemir Karabükspor ile oynanan lig maçında yalnız bıraktı.

52 bin kişilik Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşmaya ilgi göstermeyen sarı-kırmızılı taraftarlar, kötü giden takımlarına destek vermedi.

Stadın büyük bir bölümü boş kalırken, karşılaşma için 2 bin 400 bilet satıldığı, kombine bileti olan taraftarlarla birlikte yaklaşık 10 bin kişinin maçı izlediği öğrenildi.

Karşılaşmayı az sayıda Kardemir Karabüksporlu taraftar da misafir tribününden takip etti.

POLAT’A İSTİFA ÇAĞRISI
Galatasaraylı taraftarlar, Gaziantepspor ile oynanan kupa maçının ardından başkan Adnan Polat ve yönetime yönelik yaptıkları istifa çağrısını yinelediler.

”Adnan Polat yeter artık istifa”, ”Yönetim istifa” diye bağıran taraftarlar, futbolcular için de ”O forma kutsaldır nasip olmaz herkese” şeklinde tezahüratta bulundular.

Ultraslan taraftar grubunun bulunduğu tribününe ”İstifa da bir hizmettir” yazısı asıldı.

Oldukça kızgın olan taraftarların, maçın başlamasıyla birlikte de takımlarına destek vermek yerine ıslık ve alkışlarla protestolarda bulunmaları dikkat çekti. Taraftarlar, ”Herkes gider biz kalırız, biz Galatasaraylıyız” tezahüratını söylediler.

Taraftarlar, ilk yarı oynanırken ”Adnan Polat bu takım senin eserin” diye tezahürat yaptı.

BEYAZ MENDİL SALLADILAR
İspanya’da statlarda istenmeyen teknik direktörler veya yöneticiler için taraftarlar tarafından gerçekleştirilen ”Beyaz mendil sallama” geleneğine, Galatasaraylı taraftar da uydu.

Kale arkasında yer alan taraftarlar ellerinde getirdikleri beyaz mendilleri sallayarak, alınan kötü sonuçlardan sorumlu tutukları yönetimin ve başkan Polat’ın gitmesini istediler.

POLAT TEFTİŞTE
PFDK tarafından verilen cezası sona eren kulüp başkanı Adnan Polat, statta teftişte bulunarak eksikleri yerinde gördü.

Basın tribününe gelen başkan Polat, burada medya mensuplarıyla sohbet ederek eksik olan şeyleri sordu.

Daha önce yönetimde bulunan ancak istifa eden Haldun Üstünel’in de bu sırada başkan Polat’ın yanında olması dikkati çekti.

AYHAN KADROYA ALINMADI
Gaziantepspor ile oynanan karşılaşmada taraftarların tepki gösterdiği Ayhan Akman, teknik direktör Gheorghe Hagi tarafından 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Rumen çalıştırıcı, Ayhan’ın yerine ilk 11’de Yekta’yı sahaya sürdü.

BEKLER DEĞİŞTİ
Gaziantepspor maçında sakatlanan sağ bek Sabri’nin mevkisine Neill’i çeken Hagi, stoperde Servet’in yanında Gökhan’a şans tanıdı.

Hagi, sol bekte ise Çağlar’ı yedek soyundurarak, Hakan’a görev verdi.

İSTİKLAL MARŞI’NDA KARIŞIKLIK
Her maçtan önce stat hoparlörlerinden okunan İstiklal Marşı’nda karışıklık yaşandı.

İstiklal Marşı’nın okunmaya başlamasından hemen ardından, bir grup hoparlörden de marş çalınınca, çıkan seslerde karışıklık yaşandı. Marş böylece anlaşılmaz hale geldi.

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.