Anonymous, Gezi Parkı için eyleme geçme kararı aldı

Gezi Parkı Nöbeti 7. gününde. Polisin saldırısı da halkın direnci de devam ediyor. Uluslararası hacker ağı Anonymous (Herhangi biri) yaptığı açıklama ile bu barışçıl direnişse acımasızca saldıran hükümete karşı eyleme geçme kararı aldı.

Anonymous tarafından 2 Haziran Pazar günü yapılan açıklamada Türkiye Hükümeti’ne hitaben seslenerek bu barışçıl gösteriye yapılan akıl dışı müdahaleden dolayı artık hükümete siber saldırı yapılacağı ifade ediliyor.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=O1BQ3mkF0wA#!

Anonymous tarafından yapılan açıklama şu şekilde

“Merhaba Türkiye Hükümeti. Bizim adımız Anonymous.

Türkiyede yaşayan kız ve erkek kadeşlerimizin barışçıl protestosuna karşı takındığınız sert tavrı, dövülmelerini, panzerle ezilmelerini,  su ve gaz altında bırakılmasını dehşet içinde izledik.

Devrimin Taksim Meydanı başta olmak üzere pekçok Türkiye şehri ayaklandı.

Polisin aşırı derecede sert saldırılarına karşı yüzbinlerce insan hala sokaklarda.

Binlerce insan tutuklandı. Kendine modern demokrasi diyen sizin (Türkiye Hükümeti) cuntadan bir farkı var mı?

Bilakis siz (Türkiye Hükümeti) Çin ve İran jejimlerini andıran bir uygulama içine girmiş gibisiniz.

Anonymous olarak sabrımızı taşırdınız. Küresel olarak birleşeceğiz ve sizi (Türkiye Hükümeti) devireceğiz.

Sizin tüm internet ve iletişim kanallarınıza saldıracağız.

Sizin halka karşı tavrınız bilinmesin diye tüm sosyal medya kanallarına karşı sansür uyguladınız. Şimdi sıra biz de. Biz de, Anonymous olarak sizin iletişim kanallarınızı kapatacağız ve halkınız da sizi alaşağı edecek.

Geçtiğimiz yıl Mübarek rejiminden farkınız olmadığını gördük. Onun başına ne geldi diye anımsatmamıza gerek yok sanırız.

İstifa edin ve halkın tercihine saygı duyun.

Türkiye halkına çağrımız da odur ki, kendinizi yalnız hissetseniz de bilin ki dünya sizi izliyor. Biz de Anonymous olarak sizin yanınızdayız ve size her türlü desteği vereceğiz.

Burda hükmeden onlar değil siz olacaksınız.

Kararınızı verin ve otoriteyi sorgulayın.

Bizim adımız Anonymous. Biz lejyonuz. Biz affetmeyiz.Biz unutmayız.

Türkiye Hükümeti bizi engellemek için artık çok geç.

(Yeşil Gazete)

 

 

 

İLGİLİ HABERLER

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İklim örgütlerinden Türkiye’nin 2024 karnesi: Yetersiz ve çelişkilerle dolu

Sivil toplum örgütlerinin hazırladığı raporda, Türkiye’nin yenilenebilir enerji enerjisi kapasitesini artırma hedefi olumlu bulunurken, nükleer bağımlılığı ve kömürden çıkış projeksiyonu olmaması eleştiriliyor.

Kanal İstanbul için rezerv alan ve imar planlarına yargı engeli

İstanbul 5. İdare Mahkemesi, Kanal İstanbul Projesi'ne ilişkin alınan rezerv alan ilanı ve 1/100.000 ölçekli çevre düzeni planı değişikliği kararlarını hukuka aykırı bularak iptal etti.

Ağva plajına mahmuz darbesi

Devlet Su İşleri’nin Ağva Plajı’na yapmayı planladığı mahmuz projesi...

Pirosmani: Bir sanatçı ardında ne bırakır?

Gürcü tiyatro topluluğu The Wandering Moon Theatre’ın ikinci yapımı...

Batı Karadeniz Çevre Gönüllüleri Platformu kuruldu

Mavera Maden şirketi tarafından Devrek, Akçakoca, Alaplı’nın Fındıklı, Belen,...

EN ÇOK OKUNANLAR