TürkiyeKadınManşet

Alibeyköy’de kadın sürücüye saldıran kişi tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi

0

Alibeyköy‘de trafikte kadın sürücüye saldırıp hakaret ettiği görüntüleri sosyal medyada tepki çeken ve gözaltına alınan şüpheli Emre E. tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Emre E.dün akşam saat 20.20 sularında, Eyüpsultan-Güzeltepe Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi‘nde, trafikte tartıştığı sürücü Sena K’ye saldırmış, aracının üzerine çıkmış ve ön camını kırmıştı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılması ve mağdurun şikayetini müteakip,  İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı  Emre E. hakkında soruşturma başlattı.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli Emre E., emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na, soruşturma savcılığına ifade verdikten sonra da “kasten yaralama” ve “mala zarar verme” suçlarından tutuklanması talebiyle hakimliğe sevk edildi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya bu sabah olaya ilişkin yapmış olduğu Twitter paylaşımında, “Trafikte yol verme tartışması nedeniyle Sena kardeşimize saldıran şahıs gözaltına alınmıştır. Beni derinden üzen bu olayı kınıyorum. Hep birlikte takipçisi olacağız” demişti.

More in Türkiye

You may also like

Comments

Comments are closed.