Spor

Alex artık Lefter ile yan yana

0

Fenerbahçe’nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza’nın heykelinin açılışı gerçekleşti. Sarı-lacivertli takımın emektar ismi törende göz yaşlarına hakim olamadı.

14 Eylül 1977’de Curitiba’da dünyaya gelen kaptan Alex dün 35. yaş gününü kutladı. F.Bahçeli taraftarlar Alex’e doğum günü hediyesi bir gün sonra Kadıköy’de bulunan Yoğurtçu Parkı’nda verdi.

1907 ÜNİFEB, Fenerbahçeliler Derneği, Cefakar Kanaryalar ve Vamos Bien taraftar gruplarının yaptırdığı heykelinişn açılış töreninde konuşan Brezilyalı futbolcu gözyaşlarına hakim olmakta zaman zaman güçlük çekti.  “”Emegi

Alex konuşması sırasında gözyaşlarına hakim olamadı

gecen herkese cok tesekkur ediyorum. Kalbimin en derinlerinden cok tesekkur ediyorum. Ben bu kulübün, bu tarihin küçücük bir parçasıyım.  Fenerbahçe bana Zico ile alışma şansını sundu. Lefter ile tanıştığım gün hayatımın en güzel günüydü” şeklinde konuştu. Alex’in gözyaşları içinde yaptığı bu konuşma son günlerde teknik direktör Aykut Kocaman ve başkan Aziz Yıldırım ile yaşadığı sorunlar göz önüne getirildiğinde veda sözleri olarak algılandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın katılmadığı törende Alex’in heykeli, efsane futbolcu Lefter’in 2009’da dikilen heykelinin 50 metre yakınında yer aldı.

(Yeşil Gazete)

 

More in Spor

You may also like

Comments

Comments are closed.