Uncategorized

28 Ocak 2014

0

Hakkında koruma kararı olan bir kadın daha öldürüldü

Hüseyin Tarman eşi cezaevinde olan 5 çocuk annesi Y.T’yi oğlunun gözü önünde öldürdü. İddialara göre Tarman Y.T’yi kaçırmıştı. Tarman’dan kurtulan genç kadın polise giderek şikâyetçi olmuştu. Hakkında koruma kararı da aldıran kadın, dün oğlu F.D. ile Karatay E Tipi Kapalı Cezaevi’ndeki eşini ziyarete giderken Hüseyin Tarman kadını öldürdü. Ağır yaralanan Y.T. kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olay yerinden kaçan Hüseyin Tarman Özel Harekat ekiplerince yakalandı.

Şişli Belediyesi’ne silahlı saldırı

Dün saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, belediyenin yakınındaki parktan silah sesleri yükseldi. Uzun namlulu silahlarla açılan ateşte Büyükdere Caddesi’nde bulunan Şişli Belediyesi binasına mermiler isabet etti. Olay üzerine belediyeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Yapılan incelemede 15’e yakın boş kovan bulundu.

Mardin’de Hristiyan olan genci akrabaları öldüresiye dövdü

Radikal gazetesi muhabiri İsmail Saymaz’ın haberine göre Mardinli D.G. geçen yıl inanç değiştirip Hristiyan oldu. Yılbaşına iki gün kala, 29 Aralık’ta akrabalarınca kaçırıldı ve boğazına bıçak dayanarak, tekrar Müslüman olması söylendi. D.G. de ölüm korkusu nedeniyle Kelime-i Şehadet getirdi. Hristiyan olduğu tüm çevresine yayılınca kilise önderi E.P.’den yardım istedi. E.P., 24 yaşındaki D.G.’yi kurtarmak için gelip arabasına bindirdiğinde etrafları sarıldı, dövüldüler. Polis, geç de olsa iki Hristiyan’ı kurtardı.

Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde 6.6

Merkez Bankası, yüzde 5.3 olan enflasyon beklentisini yüzde 6.6 olarak revize etti

Merkez Bankası bu gece olağanüstü toplanıyor

Para Politikası Kurulu, bu gece TL’nin Dolar ve Euro karşısındaki rekor değer kaybı ve piyasadaki gelişmeleri değerlendirmek üzere bir ara toplantı yapacak ve sonuçlarını 24.00’da açıklayacak. Ara toplantı kararının ardından dolar 2,38’li seviyelerden, 2,33 seviyelerine geriledi.

You may also like

Comments

Comments are closed.