KadınManşet

Yine bir kadın cinayeti: Hülya Ege, uzman çavuş eşi tarafından cadde ortasında öldürüldü

0
Hülya Ege ayrılmak istediği için uzman çavuş eşi tarafından öldürüldü

Şanlıurfa’da, 27 yaşındaki Hülya Ege caddede yürürken, uzman çavuş olarak görev yaptığı Şırnak’taki birliğinden izinsiz ayrılan henüz düğün yapmadıkları nikahlı eşi 30 yaşındaki İbrahim Ege tarafından tabancayla başına 10 kurşun sıkılarak öldürüldü. Genç kadının ölüm haberi yakınları yasa boğarken, kaçan uzman çavuş polis tarafından yakalandı.

Hülya Ege ayrılmak istediği için uzman çavuş eşi tarafından öldürüldü

Olay, akşam saatlerinde Şair Nabi Mahallesi Köseoğlu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Karayolları 91’inci Şube Şefliği’nde memur olarak görev yapan Hülya Ege, mesai bitimi işyerinden çıktı ve servis ile kent merkezinde indikten sonra eve gitmek için yürümeye başladı. Hülya Ege’nin yürüdüğü sırada yanına Şırnak’ta görev yapan nikahlı eşi uzman çavuş İbrahim Ege geldi. Kısa süren tartışmanın ardından uzman çavuş İbrahim Ege beylik tabancasıyla Hülya Ege’nin başına peş peşe ateş etti. 10 el silah sesi duyanlar paniğe kapılarak durumu polise bildirirken, İbrahim Ege ise eşinin kanlar içerisinde yere yığılmasının ardından olay yerinden kaçtı.

Şüpheli İbrahim Ege, olay yerine yakın bir yerde polis tarafından suç aleti tabanca ile yakalanarak gözaltına alındı. Polislere, henüz düğün yapmadıkları ve resmi nikah kıydırdıkları Hülya Ege’nin kendisinden ayrılmak istediğini ve bu nedenle tartışarak cinayeti işlediğini söyleyen İbrahim Ege, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

(T24)

More in Kadın

You may also like

Comments

Comments are closed.