Kültür-Sanat

Yeni Batman Ben Affleck oldu

0

Karikatürize edilmiş yarasa kahraman Batman’ı geçmişteki kötü filmlerinden sonra beyazperde de kült haline gelmesini sağlayan yönetmen Christopher Nolan, 2015 yılında çekilmesi planlanan Batman ve Superman’in yapımında yer almayacak.

Yeni Batman Affleck

Muhteşem bir Batman üçlemesine imza atan Nolan, Batman Başlıyor, Kara Şövalye ve Kara Şövalye Yükseliyor filmlerinde Bruce Wayne (Batman) karakterine hayat veren Christian Bale yerine 2015 yılında vizyona girmesi beklenen Batman Superman’e karşı filminde Wayne Karakterini Ben Affleck canlandıracak.

http://www.youtube.com/watch?v=-1pO9bgd78U

Warner Bros. stüdyolarından yapılan açıklamada, Affleck’in Batman ve Superman’i bir araya getirecek yeni filmde Bruce Wayne (Batman) rolünde olacağı belirtildi. Filmin yönetmenliği ise Man of Steel (Supermen) yönetmeni Zack Snyder’ın üsteleneceği belirtildi.

Bunun yanı sıra Man of Steel filminde Superman`i canlandiran Henry Cavill bu filmde de rol alacak. Ayrica Diane Lane, Amy Adams ve Laurence Fishburne`de gibi isimlerinde Batman ve Superman  filmlerinde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haber: Muhittin Kurban

(Yeşil Gazete)

 

You may also like

Comments

Comments are closed.